مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار وصیت نامه محضری

سلام. یک پدری 2 دختر و یک پسر داشته ، پسرش زودتر از خودش می ‌میرد و طبق قانونی که وجود داشته ارثیه ای به نوه هاش که از اون پسر بوده نمیرسه ولی این پدر بعد از فوت پسرش، وصیت نامه ی محضری تنظیم میکنه که بعد از فوت خودش تمام اموالش به نوه هاش که از اون پسرش بوده برسه و 2 دخترش را به محضر میبره تا زیر وصیت نامه رو به عنوان رضایت امضا کنند. دختراش امضا می‌کنند اما بعد از چند سال یکی از دختراش پشیمون میشه و میگه من ندونسته امضا کردم در حالیکه شاهدین هم وجود داشتند و امضا کردند. حالا اون دختر میتونه شکایت کنه و به جایی میرسه؟ لطفا کامل راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله در صورت وصیت تمام اموال ، تا 1/3 اموال وصیت صحیح است و 2/3 دیگر منوط به موافقت همه ورثه است و در صورت عدم موافقت ورثه باطل است