مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه در شرایط کرونا

سلام
برای درخواست دستور تخلیه فوری، برای اثبات این که پسر متاهل خودم به خونه نیاز دارد باید چه کرد؟ چه مدارکی نیازه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به مستاجر اظهارنامه ارسال کنید و اعلام کنید به جهت نیاز شخصی در پایان قرارداد ملک را تخلیه کند و بعد از اتمام قرارداد اگر تخلیه نکرد می توانید دادخواست تخلیه بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام تصویر شناسنامه فرزند را به پیوست دادخواست تخلیه ارسال کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست تخلیه به دلیل استفاده شخصی از ملک و مدارک هویتی پسر را ضمیمه کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

ابتدا اضهارنامه وسپس دادخواست بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد نیاز شخصی جهت فرزندتان می توانید دستور تخلیه با انقضای قرارداداخذ نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست تخلیه به دلیل استفاده شخصی از ملک و مدارک هویتی پسر را ضمیمه کنید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست تخلیه به دلیل استفاده شخصی از ملک را داده و مدارک هویتی پسرتان را ضمیمه دادخواست نماييد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،
طبق مصوبه ستاد کرونا، چنانچه املاک مسکونی مورد اجاره در مدت زمان تمدید قرارداد اجاره مورد معامله به شیوه رسمی و قطعی معامله شده باشد و ملک به مالک دیگر منتقل شود در صورت خواسته مالک جدید جهت تخلیه ملک بایستی تا حداکثر دو ماه از تاریخ عقد قرارداد رسمی فرصت تخلیه ملک را خواهد داشت لازم به یادآوری است در تمامی موارد فوق چنانچه مستاجر قادر به پرداخت و یا بستن قرارداد جدید نباشد و مبلغ اجاره افزایشی را قبول نکند موظف است تا در اسرع وقت ملک را تخلیه نماید. همچنین طبق مرجع صالح رسیدگی اگر مستاجر در مدت زمان اجاره به تعهدات خود پایبند نباشد و حقوق موجر را تضییع نمایند مشمول مصوبه ستاد ملی کرونا نخواهد شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید دادخواست دستور تخلیه فوری اقامه نمایید و به مصوبه ستاد کرونا استناد نمایید