مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حکم تخلیه

سلام وقت بخیر
به مستاجر قبل از پایان قرارداد اجاره اعلام کردم خانه را تخلیه کند ایشون هیچ جوابی ندادن و دقیقا روزی که پایان قرارداد بود طبق قانون کرونا 20 درصد روی پول پیش و اجاره گذاشتن و گفتن قرارداد اتوماتیک تمدید میشود. من دادخواست برای گرفتن حکم تخلیه دادم به دلیل داشتن نیاز شخصی برای استفاده از ملک جلسه شورا شرکت کردم و گفتن از طریق ثنا پیگیر باش.چقدر زمان میبره تا جواب بیاد و بعد از اون اگر قاضی دستور تخلیه داده باشن باید چیکار کنم؟
ممنون از راهنمایی

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی دارد
منتظر پیامک ابلاغیه ثنا باشید
در صورت تمایل می توانید از طریق شعبه مربوطه پیگیری نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .زمان غیر قابل پیش بینی است-دستور تخلیه اگر گرفتید دستور تخلیه صادر شده از شورا یا دادگاه پس از صدور ظرف 24 ساعت به مستاجر برای اجرا ابلاغ می شود و او از زمان ابلاغ 3 روز فرصت دارد برای تخلیه ملک اقدام کند، این دستور در حالی اجرا می شود که موجر پول پیش را به مستاجر پرداخت کرده باشد. مستاجر حق هیچ گونه اعتراض به دستور تخلیه را ندارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام زمان دقیقی قابل پیش بینی نیست بهتر است حضوری پیگیری شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد
منتظر ابلاغ دادگاه باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

زمان قابل تشخیص نیست ولیکن در صورت حکم تخلیه پرونده به اجرا ارسال وعملیات تخلیه صورت خواهد گرفت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام نمی شود پیش بینی نمود بهتر از حضوری مراجعه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر موجر پول پیش را به مستاجر داده باشد و در این خصوص بحثی نباشد میتواند دستور تخلیه فوری بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعد از دادخواست منتظر ابلاغ وقت رسیدگی باشید ...