مشاوره حقوقی رایگان - موش در منزل اجاره ای

سلام مدت یک ماه است خانه ای اجاره کردیم ولی متوجه شدیم موش در خانه است نه یکی بلکه چند تا با مالک صحبت کردم گفتند سم پاشی کنید اما به دلیل داشتن حیوان خانگی امکان سم پاشی ندارم در ضمن ایشان هزینه ای پرداخت نمیکند و چند سوراخ در حیاط و شومینه هست که موشها راه پیدا میکنند به داخل منزل آیا امکان فسخ قرارداد از طریق قانونی و شکایت هست؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نتیجه اقدام قضایی قابل پیش‌بینی نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ولی نتیجه اقدام قضایی قابل پیش‌بینی نیست

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

بله میتوانید بعلت عدم استفاده مناسب از محل اجاره تقاضای فسخ کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام م یتوانید شکایت کنید و هزینه و پرداخت کنید و از موجر بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه ب توضیحات ارائه شده می توانید فیلم و عکس بگیرید و قرارداد را فسخ کنید.
توجه داشته باشید در صورتی که صاحب ملک رضایت به فسخ قرارداد نداشته باشد در این صورت باید طرح دعوی کنید که این موضوع ممکن است زمانبر باشد