مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین مشاع

سلام ما سه شریک هستیم در زمین به طور مشاع هر کدام 2 دانگ سهم داریم الان دو شریک اگر بخواهند مجموعا 4 دانگ بفروشند منوط بر اجازه شریک دیگر است ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صرف فروش نیاز به اجازه شریک ندارد ولی تصرفات خریدار یا هر یک از سرکا نیازمند اذن سایر شرکا است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است و قبلا پاسخ خود را دریافت کرده اید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هیچ یک از شرکا برای فروش مال خود نیاز به رضایت سایرین دارد و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر نیاز به اذن شریک نیست ولی تصرفش توسط خریدار نیاز به اذن دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تصرفات حقوقی مانند فروش نیاز به اذن سایر شرکا نیست