مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین بدونه اجازه شریک

سلام یک زمین 20 هزار متری سه دونگ به سه دونگ زمین مشاع است..
بین خودشان به صورت دستی کتبا زمین را تقسیم کردند
ایا میتواند یکی از آنها زمین را 1000 متر به 1000متر تقسیم کرده و بدون اجازه شریک خود بفروشد ایا مجاز است؟

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.در اموال مشاع اجازه فروش ندارید مگر با رضایت شریک خود.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

حتی اگر تقسیم نمی‌کردند هم اجازه فروش خواهد داشت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فروش به این صورت ایراد قانونی ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اجازه فروش قدرالسهم خود را خواهند داشت البته به تحقق شروطی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

انتقال سهم مشاعی امکان پذیر لکن تصرف مادی باید با اجازه باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تقسیم نامه دارند و افراز صورت گرفته باشد بله

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. نسبت به سهم مشاعی خود، وفق ماده 583 قانون مدنی، شریک می تواند هر اقدام حقوقی نماید لیکن تفکیک اراضی قیود و شرایطی دارد که در قوانینی خاص چون قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی و... منعکس شده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر شرکا است