مشاوره حقوقی رایگان - بیع و عدم وجود امضا خریدار

از سال 60 کاغذی در چند خط بدون اشاره به پلاک و حدود و مشخصات دیگر وجود دارد با این مطلب که اقای الف بعنوان خریدار به آقای به فروشنده بدهکار است و بشرط آنکه فروشنده قباله و شماره پلاک را به امضای سایر وراث برساند مابقی پول را بگیرد و فقط امضای فروشنده در این برگه هست و خریدار امضا نکرده و دیگر هیچ قباله و سندی وجود ندارد لذا بدلیل عدم امضا وراث و اختلافات این امر محقق نشد و ما بعنوان وراث فروشنده از همان سال 60 ملک را در تصرف داریم و سند گرفتیم حالا وراث خریدار آمدند به استناد این برگه تقاضای الزام سند کردند و یک برگه ای را هم بعنوان رسید بیعانه ارائه دادند که مبلغ ناچیزی بیعانه داده شده در صورتی که این موضوع از همان ابتدا تا زنده بودن شخص خریدار اولیه در سال 85 هیچ اعتراض و اظهارنامه ای ندادند چون واقعا انصراف از معامله صورت گرفت ووجهی هم پرداخت نشد و ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

در عقد بیع حتما باید مبیع مشخص باشد اگر شماره پلاک و مشخصات دقیق قید نشده باشد سند مذکور از نظر قانونی اعتبار بیعنامه را ندارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
انتقالی صورت نگرفته است . نگران نباشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که امضاء‌ دو طرف نباشد قرارداد منعقد نمی شود و وراث خریدار نمی توانند به آن استناد کنند و قرارداد محسوب نمی شود و از طرفی در قرارداد باید طرفین معامله هر دو مشخص باشند و مورد معامله و ثمن معامله نیز باید به صورت شفاف قید بشه و هر دو طرف باید امضاء کنند اگر این شرایط را نداشته باشد معامله باطل است و اگر امضاء نشده باشد اصلا معامله ای انجام نشده است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قرارداد بیع به صورت صحیح تنظیم شده باشد میتواند قابل استناد باشد و لی این نوشته ای که شما توضیح دادید شرایط صحت ندارد و بی اثر هست