مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق زن ناشزه

باسلام.
بنده زوجه هستم که بعد چندماه ازازدواجمون خودموخانوادم باشوهرم لج کردیم وحقیقتا مقصر هم ما بودیم وشوهرمم هم کارمنده اموالی که بنامش بود رو بالا کشیدیم. الانم مهریمو داره قسطی پرداخت میکنه و دادخواست تمکین دادند و براحتی حکم عدم تمکین روگرفتند.
بنده الان ناشزه هستم.
شوهرم هم به لج افتاده.
آیادادگاه ممکنه بعد یه مدت بم حق طلاق بده با اینکه چندوقته صن ارتباطی باهم نداریم هیچ یک از شروط دوازده گانه عقد هم نداره.
حق طلاق رو بهم میدن ومهریم روهم بگیرم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما با توجه به توضیحات ارائه شده نمی توانید طلاق بگیرید و اگر بخواهید طلاق بگیرید باید با زوج توافق کنید در غیر اینصورت امکان طلاق به درخواست زوجه وجود ندارد.
شما بهتر است اموالی که بالا کشیدید رو به زوج مسترد کنید و مهریه خود را بذل کنید در این شرایط دادگاه با درخواست طلاق شما موافقت خواهد کرد.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بستگی به شرایط زمان تقدیم دادخواست دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر طلاق از طرف شما به نتیجه نمیرسد مگر اینکه مهریه را ببخشید و توافقی اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زوجه برای دادخواست نیاز به دلیل دارد و باتوجه به عرایض شما دلیل موجه ای ندارید و با طلاق شما موافقت نمیشود مگر اینکه مهریه خود را ببخشید و بتوانید استناد کنید به غیر و جرج ناشی از تنفر و مفارقت