مشاوره حقوقی رایگان - پلمب بنگاه املاک متخلف

سلام و عرض ادب و خسته نباشید بنده یک زمین در املاکی معامله کردم که املاک در زمان خریداری بنده از وظایف ا‌ون بوده که مالکیت فروشنده رو احراز کنه نکرده و یک کد رهگیری تقلبی درست کرده و شماره پلاک زمین هم در قولنامه اشتباه وارد کرده و بر اساس استعلام دادگاه زمین مال شخص دیگری است حالا ما در اتحادیه شکایت کرده و حکم پلمب گرفتیم بنده میخواستم بدونم چه مدت این املاک پلمب خواهد ماند آیا برای فک پلمب باید رضایت بنده رو‌نیز جلب کنند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
حضوری پيگير ماجرا شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اتحادیه می توانید پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
از طریق اتحادیه پیگیری نمایید .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اتحادیه پیگیری نمایید
از طریق قضایی نیز طرح شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اتحادیه می توانید پیگیری کنید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

شماباید شکایت کنید وبه پلمپ کفایت نکنید وپول وخساراتتان رادریافت کنید