مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

با سلام خدمت وکلای گرامی، من در تاریخ 98/9/14 از بابت مهریه دو تا ماشین نیسان همسرم رو توقیف کردم که دادگاه یکی از آنها را وسیله ی کار تشخیص دادن موند یکیش، همسرم یک ماه بعد از توقیف ماشین توقیفی رو فروخت و طرف بعد از یک ماه متوجه شد و از ایشون شکایت کرد ولی همسرم با وعده ی اینکه منو راضی خواهد کرد تا از توقیف درش بیارم طرف رو راضی کرد، حالا بعد از دوسال که ماشین هنوز هم از بابت مهریه ی من توقیف هستش، خریدار و ایشون قرارداد دستی بین خودشون تنظیم کردن و تاریخ فروش ماشین رو به 98/4 زدن و خریدار هم از من و هم از همسرم شکایت کرده که نمیان سند ماشین رو به نام کنن،و خواسته که از توقیف درش بیارن، حالا تکلیف چی هست؟ لطفا راهنماییم کنین

پاسخ ها :

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

با سلام.
تاریخ سند عادی باید ثابت بشه.
و اگر دلیلی نداشته باشند دعوی رد میشه.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید درخواست کارشناسی بدهید تا تاریخ تنظیم قرارداد بررسی بشه

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛
تاریخ سند عادی باید ثابت شود تقاضای کارشناسی مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در خصوص تاریخ واقعی تنظیم قرارداد تقاضای کارشناسی کنید

مینا احمدی

مینا احمدی :

شما با استناد شکایت قبلی خریدار ماشین در دادگاه دفاع بفرمایید و صوری بودن معامله را اثبات کنید اگر توان مالی دارید حتما وکیل بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
اولا که خرید و فروش اموال توقیفی ممنوع و جرم است و از این بابت می توانید از هر دو شخص شکایت کنید ثانیا چنانچه بتوانید ثابت منید قرارداد مبایعه نامه با تاریخ غیر واقعی و مقدم بر توقیف تنظیم شده است علاوه بر اتهام فوق تخت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول نیز هر دو شخص قابل شکایت هستند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در خواست ارجاع به کارشناسی دهید