مشاوره حقوقی رایگان - خواستار تشکیل دادگاه

با سلام و خسته نباشید.
بر اساس مشکل خانوادگی فروش مال غیر توسط برادرم از ایشان شکایت کردم و قراره بریم شورای حل اختلاف اما من شکایت خود را پس نمی گیرم و خواستار تشکیل دادگاه هستم, چه باید بکنم؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. شکایت فروش مال غیر در صلاحیت دادسرای محل ملک است و احتمالا برای مصالحه به شورا فرستاده شده.شما می توانید عدم رضایت خود را اعلام نمایید تا پرونده به داسرا ارجاع شود.

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

سلام شما شکایت خود را مطرح کرده اید و ارجاع به شورای حل اختلاف نیز جهت صلح و سازش بوده شما در جلسه شورا تاکید بر تداوم شکایت و عدم رضایت خود نمائید تا پروندتون با صدور قرار عدم صلاحیت وادامه رسیدگی به دادسرا ارسال شود.

یک وکیل

سلام " همکاران محترم به نحو مقتضی به سوال شما پاسخ داده اند لذا از ارائه پاسخ تکراری پرهیز می گردد .

یک وکیل

با سلام همکاران محترم پاسخ کامل و مکفی ارایه کرده اند.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.ادامه فرایند شکایت.یاالله

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر در شورا مصالحه نشود به دادگاه ارجاع می شود
نگران نباشید
شما می توانید برای مشاوره بیشتر و یا تنظیم لوایح و خواسته خود با بنده و یا همکاران محترم تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیامک اارسال دارید

مجید کوشکی نوری مطلق

مجید کوشکی نوری مطلق :

در شورا حاضر شده و اعلام بفرمایید حاضر به سازش نیستم ، پرونده به دادگاه ارسال خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دفاعیات خود را ارابه دهید اگر رای شورا به ضررتان بود اعتراض کنید تا در دادگاه رسیدگی مجدد شود