خیر
سلام 1_ خیر 2_بله _ البته در مبایعه نامه باید ذکر کنید طبق تقسیم نامه مورخ .... و اقرارنامه ... ( اگر املاک مشاعی هستند که قاعدتا اینگونه است مشاعی بودن آن هم باید ذکر گردد . جون تقسیم اعم از افراز و تفکیک است . 3_ تقسیم نامه عادی و اقرارنامه معتبر هستند .
با سلام و احترام ؛؛؛ 1_ خیر پاسخ منفی است 2_بله _ در مبایعه نامه ذکر کنید طبق تقسیم نامه مورخ .... و اقرارنامه ... مشاعی بودن آن هم باید ذکر گردد . جون تقسیم اعم از افراز و تفکیک است . 3_ تقسیم نامه عادی و اقرارنامه معتبر هستند .
با سلام اگر تقسیم به درستی انجام شده باشد امکان ابطال آن وجود ندارد و فوت پدرتان باعث ابطال تقسیم نامه نمی شود. سهم پدرتان طبق تقسیم نامه به وراث وی می رسد و وراث می توانند طبق مقررات سهم خود را تقسیم کنند
اگر تقسیم به درستی انجام شده باشد امکان ابطال آن وجود ندارد و فوت پدرتان باعث ابطال تقسیم نامه نمی شود
با درود خیر بله امکان پذیر است معتبر است اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی میبایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود امکان اقدام وجود دارد
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.