مشاوره حقوقی رایگان - ابطال اقرارنامه

با سلام من سال اول ازدواج طبق اقرارنامه ای مهریه خودم رو صفر سکه کردم آیا راهی برای باطل کردن اقرارنامه وجود دارد؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اقرارنامه با رضایت تنظیم شده باشد متاسفانه کاری نمیشه کرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
اگر اقرار به قبول یا ابراء مهریه کردید و حق رجوع را هم ساقط نمودید امکان مطالبه دیگر میسر نیست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر اقرار به قبول یا ابراء مهریه کردید و حق رجوع را هم ساقط کرده باشید خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

هزینه های مربوط به قسمت مشاع بر عهده تمام مالکین است هرچند آنجا سکونت نداشته باشند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اصولا خیر با این حال بهتر است سند بررسی شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

اگر اقرارنامه با رضایت تنظیم شده باشد متاسفانه کاری نمیشه کرد