مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه

با سلام خدمت وکلای عزیز.
ما 3 تا برادر هستیم و چون پدرمان فوت کرده الان پیش پدر بزرگمان هستیم. پدربزرگم مقداری زمین میخواهد به اسم ما بزند. ثبت اراضی کشاورزی گفتن باید سند به اسم یک نفر بشود و پدربزرگمان قولنامه را در بنگاه به اسم برادر بزرگمان زده است. بنگاه دار از برادر بزرگمان یک اقرارنامه گرفت که زمین مربوط به سه برادر می‌باشد و شاهد ها امضا کردند.
به علت مشکل شخصی سند به اسم برادر بزرگ می‌باشد و هر وقت 2 تا برادر دیگه بخواهند باید برادر بزرگ که سند به اسمش زده شده بدون قید و شرط سهم ما به اسم ما بزند. آیا این اقرارنامه کافی هست و اعتبار دارد. راهنمایی بکنید که چی کار بکنم؟ ممنونم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله. البته باید در دادگاه اثبات بشود و..