مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه

سلام. پدر بنده فوت شده و درخواست ارث پدرم که که از اموال مرحوم پدربزرگم را داشت را دادم که در اختیار عموهایم است و دادگاه سهم ما را به قیمت مشخص کرد، چند روز پیش وکیل بنده گفت که با عموهایم صحبت کرده و از من خواست که یک اقرارنامه محضری که تمام حقم را گرفته ام تنظیم نمایم تا انها هم پول مارا بدهند، ولی به محض اینکه این اقرارنامه تنظیم شد و بصورت تلفنی به آنها خبر دادیم عموهایم میگویند که پولی ندارند که بدهند، بنده اقرارنامه را به انها ندادم و انها هم چون من در یک شهر دیگر این اقرارنامه را ثبت کردم خبر ندارند که در کدام دفتر این کار را انجام داده ام، ایا میتواند با این اقرارنامه پرونده را مختومه کننده درصورتی که ان را در اختیار ندارند؟ وکیل به بنده اطمینان داده که کاری نمیتوانند بکنن و پرونده طبق روال سابق ادامه میابد، ایا این درست است؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اقرارنامه را فقط در صورتی که توافق به صورت کتبی تنظیم و به امضای شهود رسید میتوانید ارایه کنید در غیر این صورت طبق گفته های وکیلتان روال حقوقی پرونده خود را ادامه دهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
محناط تر عمل نمایید. پرونده را پیگیری نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. خیر
شما میتوانید به دفترخانه مراجعه نمایید و اقرارنامه را باطل کنید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام وکیلتان نباید اینکار را انجام میداد احتیاط کرده اقرارنامه را ابطال کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بهتر است چنین اقرارنامه ایی را ارائه ندهید و نسبت به باطل نمودن آن اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام. خیر شما میتوانید به دفترخانه مراجعه نمایید و اقرارنامه را باطل کنید