مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پارکینگ با اقرارنامه

با سلام بنده قبلا از وکلای عزیز استعلام کرده بودم که اگر فروشنده بر خلاف مفاد قولنامه پارکینگ دیگری غیر از پارکینگ تعیین شده (از نظر جغرافیایی کاملا در قولنامه قید گردیده) در سند خریدار قرار دهد تکلیف چیست که فرمودند باید طبق قرارداد شکایت کنید و دادخواست بدهید حال میخواهم بدانم آیا میتوان به پیشنهاد فروشنده که بعلت در رهن بودن واحد خودش که پارکینگ من را تصاحب کرده و امکان جابجایی و اصلاح پارکینگ در سند را ندارد گفته بیا در محضر یک اقرارنامه بدهم. آیا می توان به اقرار اطمینان نمود و اینکه بعدا اگر واحد خودم را خواستم بفروشم تکلیف چیست و یا در صورت فوت طرفین تا قبل از انتقال و اصلاح سند آیا اقرارنامه باطل میشود یا اینکه چسبیده به سند و جزو منضمات آنست. ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اقرارنامه پس از فوت نافذه مگراینکه ورثه بی اعتباریش رو ثابت کنند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اقرارنامه با فوت از بین نخواهد رفت ولی این امکان وجود دارد که وراث آن شخص نسبت به ادعای پدرشان مسئولیت قبول نکنند چرا که اقرار هر شخص نسبت به خود آن شخص معتبر است و لاغیر