مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار اقرارنامه

آیا اقرارنامه ، بعد از فوت اقرار کننده ، باطل میشود یا خیر؟
اگر باطل نمیشود ، آیا قابلیت استناد دارد یا خیر؟
اگر قابلیت استناد دارد ، به چه مواردی از اقرارنامه میتوان استناد کرد (به عبارت بهتر ، آیا هر مطلبی که در اقرارنامه گفته شده باشد ، قابلیت استناد دارد)؟

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام و آرزوی سلامتی
اگر اقرارنامه رسمی باشد در هر زمانی قابل استناد است ولی اگر ابرار نامه به صورت غیر رسمی تنظیم شده باشد اثبات آن مشکل است اقرار زمانی اعتبار دارد که مقرون به واقع باشد یعنی با واقعیت منطبق باشد یا نزدیک به واقعیت موضوع باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تمام مفاد اقرارنامه رسمی قابل استناد است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام اگر اقرارنامه رسمی باشد در هر زمانی قابل استناد است و مفاداقرارنامه رسمی قابل استناد می باشد، ولی اگر اقرارنامه به صورت غیر رسمی تنظیم شده باشد اثبات آن سخت می باشد،

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اثبات اقرارنامه عادی سخت تر و اقرار نامه رسمی در هر زمان قابل استناد می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر اقرارنامه با فوت از بین نمی رود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با فوت اثر قانونی خودرا از دست نخواهد داد