مشاوره حقوقی رایگان - پارک ماشین

سلام منزل ما جوریه که از سه طرف عقب نشینی شده پشت خانه هم عقب نشینی داریم کوچه4متری همسایه ما جاپارک داره ولی ماشین را پشت خانه پارک میکنه ایاچنین حقی داره

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه کوچه جا داشته باشد امکان پذیر است منع قانونی ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام خیابان ملک شخصی نیست هر کسی می‌تواند در آن تصرفی که مزاحم دیگران نباشد انجام داد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتواند پارک کند کند مگر اینکه شما ثابت کنید که برایتان مزاحمتی ایجاد کرده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر کسی حق پارک در کومه عمومی را دارد و کسی حق اعتراض ندارد.