مشاوره حقوقی رایگان - پارک ماشین همسایه درب منزل خود

سلام وقتتون بخیر. ما دو تا خونه رو به روی هم هستیم که منزل ما بدون پارکینگ می باشد ولی ده متر بر دیوار منزلمان جای پارک دارد که کوچه 10 متری است ولی همسایه ی روبه رو حیاط برای جای پارک دارد و جلوی در خانه اش خالی و جلوی دیوار خانه اش هم جای پارک دارد یک ماشین را داخل حیاط می‌گذارد و دیگری را جلوی در خانه ب ما می‌گذارد فقط تابستان ها یعنی زمستان ها همیشه درب خانه ی خودش است در صورتی که جلوی خانه خودش خالی میباشد چند بار بهش تذکر دادیم از جلوی در خونه ی ما بره بذاره جلوی در خونه ی خودش ولی مجددا تکرار میکنه میگه خونه ی شما سایه داره بهتره چون دیوار خانه ی ما پنج متر ارتفاع دارد و درخت کنار منزلمان دارد ولی جلوی دیوار و در خانه ی آنها سایه ندارد حق با کیست
آیا هر کس هر جای کوچه که دلش بخواهد می‌تواند پارک کند درصورتی که ما بچه کوچک داریم که بیماری مادرزادی دارد و ورودی درمون یک راه هم برای ورود و خروج موتور داره که ما اون رو خالی می‌گذاریم و کنارش به بعد دم دیوار خودمون ماشین میذاریم ایشون میگه من پول پارکینگ طبقه ی دوم دادم و کارمند شهرداری هستم و حق دارم هر جا بخواهم پارک کنم ما هم گفتیم پول دادی دم خونه خودن پارک کن ..... در صورتی که ما سالانه به شهرداری پول عوارض شهرسازی و فضای سبز و خودرو ..... پرداخت میکنیم

پاسخ ها :

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر جلوی درب منزل یا پارکینگ شما ماشین را پارک کنند سد معبر محسوب و حق با شماست میتوانید با 110 تماس بگیرید اما اگر جلوی دیوار پارک کند بگونه ای که مزاحمتی برای درب منزل و پارکینگ و رفت و امد شما نداشته باشد حق با ایشان است زیرا کوچه ها و خیابان ها معابر عمومی هستند و حق اولویت در پارک با کسی است که اول پارک کند و مالک خانه نمیتواند به دلیل مالکیتش بر خانه و دیوار ادعای مالکیت بر کوچه را داشته باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری پیگیری کنید.
معمولا کوچه عمومی محسوب می شود و هر کسی می تواند داخل کوچه پارک کند مگر اینکه برای شما مزاحمتی داشته باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سد معبر محسوب می شود و شما میتوانید با 110 تماس بگیرید ولی اگر جلوی دیوار پارک کند و مزاحمتی برای درب منزل و پارکینگ و رفت و امد شما نباشد حق با ایشان است شما نمیتوانید ادعایی کنید کوچه مشاع هست وکسی نمی‌تواند ادعایی داشته باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مزاحمتی ایجاد مینماید قانونا قابل پیگیری است