مشاوره حقوقی رایگان - تخریب دیوار توسط همسایه

با سلام و خسته نباشید
بنده یک قطعه زمین 200 متری دارم که به صورت قلفتی میباشد الان چند سال هست که همسایه ها ماشین ها شون رو در ملک بنده پارک میکنند چندین مرتبه تذکر دادم که ماشین پارک نکنید اما توجه نمیکند بده جلوی زمین را یک ردیف بلوک کار کردم که کسی ماشین پارک نکند ولی همسایه ها از نبوده بنده بلوک ها را تخریب کردن و مجددا ماشین پارک میکند
بنده راضی نیستم در ملک شخصی ام کسی ماشین پارک بکنه یا ورود بکنند و بابت تخریب دیوار و ورود به حریم شخصی شاکی هستم ایا میتوانم از همسایه ها شکایت بکنم و مجازات شان چیست
لطفا بنده را راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ابتدا با پلیس 110 تماس بگیرید تا تهیه گزارش کند و سپس از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل نمایید و سپس مبادرت به طرح دعوی تصرف تصرف عدوانی و مزاحمت و تخریب شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص ابتدا اقدام به تصاویر نمایید با پلیس 110 تماس گرفته صورت جلسه کنید می‌توانید تامین دلیل انجام دهید سپس اقدام به شکایت کنید