مشاوره حقوقی رایگان - تخریب دیوار زمین

سلام بنده سال 1383 یه پلاک زمین خریداری کرده ام و شخصی هر چند سال دیوار را تخریب کرده و دوباره دیوار چینی میکند هر بار که به دادگاه رفتیم محکوم میشود و الان با گزارش 110 درحال دیوار چینی اورا گرفتم و تعدادشان 4 نفر بوده وحتی قصد درگیری با بنده را داشته اند دیگر نمیتوانم این ملک را بفروش برسانم چون همه اطلاع از درگیری دارند میترسند باید چه شکایتی مطرح کنم که دیگر مزاحم نشود ؟ باتشکر.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید وکیل بگیرید تا سوابق را بخواند و بهترین تصمیم را بگیرد خواستید وقت مشاوره حصوری بگیرید یا مشاوره تلفنی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.