مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل زوجه

سلام.
همسربنده برای اینکه به من فشار بیاورد از طریق دادگاه درخواست اجرت المثل داده و بنده محکوم به پرداخت شده ام. مگر می شود که ایشان درمنزل من رندگی کند وهمه خرجها زندگی گردن من باشد وایشان بخواهد این چنین کارهای را انجام بدهد.
حالامی خواستم بدانم که اگربه رای صادره اعتراض بزنم امکان ابطال رای می باشد یاخیر؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .می توانید اعتراض زنید اما باید اثبات کنید که درواقع باقصد تبرع ورایگان انجام داده وبنابه دستور شما نبوده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم اجرت المثل بابت کارهایی هست که خانم انجام می دهد مانند کارهای منزل شست و شو تربیت فرزندان و سایر کارهای منزل زوجه وظیفه ای ندارد که این کارها را انجام بدهد و در قانون برای این کارها اجرت در نظر گرفته شده است و مرد باید بپردازد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همسر شما میتواند بابت کارهای منزل و نگهداری حتی شیر دادن به بچه ها از شما اجاره بگیرد مگر اینکه شما ثابت کنید که این امور را به دستور و خواست شما انجام نداده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل
لیکن اجرت المثل شرایطی دارد اگر محقق باشد محکوم میشوید به پرداخت
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه