مشاوره حقوقی رایگان - شرط بندی و مسدودی کارت

سلام و خسته نباشید من کارتمو دادستانی کل کشور بسته و تو رشت رفتم دادسرا گفتن باید بری تهران تعهد بدی یعنی راهی نیست که تهران نرم و اینجا تعهد بدم برای بار اول بوده و بیشتر باختم تا برد

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نه باید بیایی تهران یا وکیل بگیرید در تهران، البته نیاز نیست بیایی دفتر وکیل در نهران، از طریق تلفن وکالت گرفته می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به سایت تحقیقات الکترونیکی وارد شوید و فرمهای مربوطه را در کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

معاونت فضای مجازی دادستانی تهران دستور مسدود نمودن حساب شما را صادر نموده لذا از آن مرجع می توانید به صورت تلفنی نیز پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سایت دادستانی و تلفنی پیگیری کنید اگر نتیجه نداشت ناچارا باید مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و از طریق سایت دادستانی اطلاعات خود را وارد کنید و منتظر نتیجه اقدامات دادستانی بمانید می توانید از طریق تلفنی نیز پیگیری کنید
ممکن است با اخذ تعهد مشکل حل بشه ولی از طرفی ممکن است پرونده را جهت انجام تحقیقات و رسیدگی به دادسرای شهر خودتان ارسال کنند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام موارد مشابه است که از  شهرستان تماس بگیرند برای حل مشکل خود می توانید تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به دادستانی کل کشور مراجعه کنید
البته جدیدا فرم پر می‌کنند و ارسال

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ به دادستانی کل در تهران بایستی مراجعه نمایید چنانچه بار اول شما باشد با اخذ تعهد از رفع مسدودی حساب انجام می شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید به دادستانی کل مراجعه نمایید ثنا ثبت نام نماید و در سایت eers.irموارد خواسته شده را بارگزاری نمایید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

باید به تهران مراجعه کنید یا ‌‌‌‌ به وکیل وکالت بدهید