مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از نصاب گاز خودرو

سلام. بنده خودرو خود را جهت دوگانه سوز کردن به نمایندگی نصب گاز بردم پس از اتمام کار ماشین رو در پارکینگ منزل گذاشتم صبح روز بعد و طی اطلاع همسایگان از بوی گاز قصد انتقال خودرو به بیرون ساختمان رو داشتیم که منفجر شد و کلی خسارت به خودروهای اطراف و ساختمان و نیز سوختن چهار نفر شد و گزارش اتشنشانی دلیل نشت کپسول گاز را اعلام کرد حالا میخواستم بدونم برای جبرات خسارت چگونه از نمایندگی که کپسول رو نصب کرده شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با دلایل و مدارک و شهود همسایگان از شرکت مربوطه اگر مقصر بوده و کوتاهی کرده به دفتر خدمات قضایی شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در زمان نصب کپسول ماشین را بیمه می کنند و شما می توانید از بیمه خسارت خود را دریافت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید به طرفیت شرکت نصب کننده ولیمه مربوطه در دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در مقابل همسایگان مسئولیت اما می توانید درخواست کارشناس نمایید تا اگر به صورت غیر استاندارد و روی خودروی شما کپسول گاز نصب شده باشد از نصب کننده خسارات را دریافت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست مناسب طرح کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ از شرکت مربوطه اگر مقصر بوده و کوتاهی کرده به دفتر خدمات قضایی شکایت کنید و همسایگان را بعنوان شهود معرفی نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست مطالبه خسارت بعلت سبب وقوع حادثه مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست خود را از طریق دفتر قضایی مطرح کنید