مشاوره حقوقی رایگان - تیراندازی نیروی انتظامی و سارقین وخسارت به ماشین

ماشین داخل کوچه پارک بوده به دلیل درگیری نیروی انتظامی و سارقین ماشین از 5ناحیه به دلیل تیراندازی درب وبدنه ماشین سوراخ شده باید چطور جبران خسارت کنیم آیا از بیمه بدنه میشه استفاده کرد.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا از نیروی انتظامی شکایت نمایید و بله می توانید از بیمه بدنه خودرو استفاده نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیروی انتظامی شکایت نمایید و بله می توانید از بیمه بدنه خودرو استفاده نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید از طریق بیمه اقدام نمایید نهایتا علیه نیروی انتظامی وسارق مطالبه خسارت نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

شما می توانید از نیروی انتظامی شکایت نمایید ،بله می توانید از بیمه بدنه استفاده نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از نیروی انتظامی می توانید شکایت کنید از بیمه نیز می توانید استفاده نمایید.