مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت بیمه بدنه خودرو

با سلام بنده سال97تصادف داشتم و مقصر حادثه بودم وبعد از تصادف چون حالم خوب نبود ماشین با جرثقیل به تعمیرگاه بردن وچون محل تصادف بهم خورده بود نامه از شورای حل اختلاف تامینی دلیل کارشناسی گرفتم و کارشناس براورد خسارت را منوط بر 41میلیون به بالا زد به علت نوسانات قیمت خودرو.بعداز کارشناسی خود بیمه الحساب 41 میلیون را تایید کرد.0بعداز کارشناسی وبا پرداخت 20میلیون پیش پرداخت برای تعمییر ماشین.هنگام سلامت ماشین که حدود90م خرج ماشین.بیمه خسارت پرداخت نکرد .البته تا سال98برج 8 درگیری بابیمه داشتیم وچون بنده تازه زایمان کرده بودم وبعد کرونا و مساله که بنده دچار آن بود شرایط پیگیری نداشتم وچون در آن زمان بیمه به بنده گفته بود برو وکیل بگیر به وکالت جواب میدیم.وحتی وقتی کپی پرونده را خواستار شدم که شکایت کنم .به بنده ندادن .حال با گذشته 5 می توان پیگیر شد وایا خسارت را بروز می توان گرفت

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکرار شده است و جوابگویی صورت پذیرفته شده است.

حسن شاکری

جناب آقای حسن شاکری :

این موردی که شما میگین پوشش نوسان قیمت دو نداشتید و یا کم داشتید و اعمال قاعده نسبی شده اگر چیزی دریافت کردید و رضایت دادید اصلا امکان پیگیری نیست.

اما اگر رضایت ندادید شاید با بررسی مجدد دادگاه مبلغ خسارت متفاوت با گفته شرکت بیمه باشد و خسارت تاخیر را نیز باید بپردازد

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

با توجه به تقصیر شما اگر بیمه بدنه داشته باشید امکان گرفتن خسارت وجود دارد
ولی اگر منظورتان گرفتن خسارت از بیمه شخص ثالث است با توجه به تقصیر شما گرفتن خسارت منتفی است

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام خسارت به روز خیر منتها با تاخیر نادیه امکان مطالبه خواهد داشت