مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

باسلام من یک ماشین سال 97 فروختم فروشنده 5میلیون آن سال بدهکار شد ماشین هم لیزینگی بود بعد ایشان یکسال بعد ماشین فروخت وچند قسط آن راهم نداد وازخودم پرداخت کردم بیمه بدنه ماشین هم که اجباری بود و من چک نزو بیمه گذاشته بودم هم در این 5سال پرداخت نکردند الان کسی ماشین از اون طرف خریده مرا الزام به سند کرده آیا من می‌توانم درخواست 5میلیون اقساط پرداخت نشده بیمه بنده را به نرخ روز کنم وادعای خسارت کنم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست مطالبه مانده ثمن دهید ولی ملزم به تنظیم سند میباشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید اقساطی را که پرداخت نشده است مطالبه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید دادخواست متقابل مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از زمانی که این مبلغ را در قالب اظهارنامه یا دادخواست مطالبه کرده باشید خسارت تاخیر تادیه تعلق خواهد گرفت.