مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو به صورت قولنامه دستی

سلام حدود یک سال پیش خودوری به صورت قولنامه دستی خریداری کرده ام که فروشنده نیز آن خودو را از خانمی خریده اند که مادر کسی است که سند خودرو به نام ایشان است که صاحب سند چند ماه پیش فوت کرده و مادر صاحب سند ( یکی از فروشنده ها ) میباشد نمی آیند سند بزنند (در ضمن صاحب سند قبل از فوت رفته تمام مدارک کارت سبز و ... از محضر گرفته) من از چه کسی باید شکایت کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

از وراث متوفی

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام از وراث متوفی و فروشنده گان بعدی

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
از ورثه و کلیه کسانیکه قبل از شما خریداری نموده اند بصورت تسلسل

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بایدابتداعاگواهی انحصاروراثت شخص متوفی را پیداکنید وبه طرفیت وراث متوفی دعوای الزام به تنظیم سندرسمی مطرح کنید