مشاوره حقوقی رایگان - شکایت روی پلاک خودرو

باسلام. من هفته پیش یه پراید95 خریدم تمامی مدارک به جز سند کمپانی که قرار شد فردای معامله برام بیاره را بهم داد. وقتی که رفتم خلافی بگیرم متوجه شدم که دو تا شکایت روی پلاک خودرو هست که یکیش مربوط به پاسگاه بود و دیگری مربوط به شورای حل اختلاف که پس از پیگیری متوجه شدیم به علت چک شاکی توقیف اموال گرفته بود که روی پلاک هم توقیف گذاشته بود. وقتی من به فروشنده خبردادم نه گوشی دیگه جواب داد نه سندو برام میاره. به نظرتون من باید چیکار کنم?

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

به عنوان معترض ثالث در پرونده های مربوطه که منجر به توقیف خودرو گردیده اند وارد شوید و مدعی مالکیت خودرو شوید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، نحوه و روش معامله تان دارای اشکال و ایراد اساسی بوده است . اخذ گواهی عدم خلافی خودرو و مفاصا حساب عوارض خودرو و گواهی معتبر معاینه فنی خودرو و دارا بودن بیمه نامه اجباری شخص ثالث خودرو همه اش قبل از انعقاد مبایعه نامه بر عهده فروشنده است . ضمن اینکه ثمن معامله را نیز می بایست زمانی به فروشنده بپردازید که خودرو را با شرایطی که رؤیت نموده اید به همراه مدارک کامل آن تحویل و وکالت نامه رسمی تعویض پلاک و تنظیم و انتقال سند رسمی مالکیت را هم دریافت نموده باشید . تقاضای الزام فروشنده (خوانده) به انتقال مالکیت و تنظیم سند رسمی خودرو از اختیارات قانونی و قراردادی شماست . ضمن اینکه اگر خودرو مذکور از توقیف قضایی خارج نشود شما می توانید فسخ معامله و استرداد ثمن معامله را از فروشنده در مرجع صالح قضایی تقاضا نمائید.

عطاءاله  فتحعلي پور

جناب آقای عطاءاله فتحعلي پور :

سلام.نحوه معامله شما اشکال دارد.اگر مطابق ماده 29 قانون نحوه رسیدگی به تخلفات رانندگی مصوب 89عمل می کردید وابتدا به همراه فروشنده جهت فک پلاک مالک قبلی واخذ پلاک جدیدبه مراکز تعویض پلاک راهنمایی ورانندگی مراجعه می کردید قطعامعامله نمی کردید.

یک وکیل

به عنوان معترض ثالث وارد پرونده ای شوید که خودرو از طریق آن توقیف شده است. چنانچه بدوا الزام ف

یک وکیل

به عنوان معترض ثالث وارد پرونده ای شوید که خودرو از طریق آن توقیف شده است. چنانچه بدوا الزام فروشنده به تنظیم سند را بخواهید بعلت توقیف بودن خودرو حتما دادخواست شما رد خواهد شد