به عنوان معترض ثالث در پرونده های مربوطه که منجر به توقیف خودرو گردیده اند وارد شوید و مدعی مالکیت خودرو شوید
سلام" در فرض سؤال ، نحوه و روش معامله تان دارای اشکال و ایراد اساسی بوده است . اخذ گواهی عدم خلافی خودرو و مفاصا حساب عوارض خودرو و گواهی معتبر معاینه فنی خودرو و دارا بودن بیمه نامه اجباری شخص ثالث خودرو همه اش قبل از انعقاد مبایعه نامه بر عهده فروشنده است . ضمن اینکه ثمن معامله را نیز می بایست زمانی به فروشنده بپردازید که خودرو را با شرایطی که رؤیت نموده اید به همراه مدارک کامل آن تحویل و وکالت نامه رسمی تعویض پلاک و تنظیم و انتقال سند رسمی مالکیت را هم دریافت نموده باشید . تقاضای الزام فروشنده (خوانده) به انتقال مالکیت و تنظیم سند رسمی خودرو از اختیارات قانونی و قراردادی شماست . ضمن اینکه اگر خودرو مذکور از توقیف قضایی خارج نشود شما می توانید فسخ معامله و استرداد ثمن معامله را از فروشنده در مرجع صالح قضایی تقاضا نمائید.
سلام.نحوه معامله شما اشکال دارد.اگر مطابق ماده 29 قانون نحوه رسیدگی به تخلفات رانندگی مصوب 89عمل می کردید وابتدا به همراه فروشنده جهت فک پلاک مالک قبلی واخذ پلاک جدیدبه مراکز تعویض پلاک راهنمایی ورانندگی مراجعه می کردید قطعامعامله نمی کردید.
به عنوان معترض ثالث وارد پرونده ای شوید که خودرو از طریق آن توقیف شده است. چنانچه بدوا الزام ف
به عنوان معترض ثالث وارد پرونده ای شوید که خودرو از طریق آن توقیف شده است. چنانچه بدوا الزام فروشنده به تنظیم سند را بخواهید بعلت توقیف بودن خودرو حتما دادخواست شما رد خواهد شد
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.