مشاوره حقوقی رایگان - التزام به سند

با عرض سلام.از شخصی ماشین گرفتم و ماشین داخل پارکینگ موند تا پلاک بشه الان حدود 2 ماهه که نشد.چون ماشین مورد دعوای از طرفین خودم و فروشنده داشت نشد. دادگاه رای به رد دعوی داده. اما شخص فروشنده باز هم حاضر به تعویض پلاک نیست. می خواستم بدونم اگه شکایت کنم به التزام سند چه جبری میتونه این شخص رو مجبور به این کار بکنه؟چون شنیدم اگه تقاضای اینو بکنم که فروشنده یکطرفه قرار داد رو باطل کرده و حاضر به تعویض پلاک نباشه میشه بعد جلسه دادگاه و بازهم نیومدن شخص به دادگاه برای گرفتن بیعانه خودم حساب شخص رو مسدود کرد..ایا التزام به سند هم مسدود شدن حساب میاره؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اقدام به تقدیم دادخاستتنظیم سند نمایید اگر امکان فراهم نشد و فروشنده سند نزد شما به حقوق تضییع شده خود من جمیع الجهات می رسید

یک وکیل

سلام" ارائه پاسخ قاطع ، اطمینان بخش و کامل به سؤال شما مستلزم رؤیت مبایعه نامه و اسناد و مدارک مربوطه و حکم صادره و مطالعه آن و مشاوره حضوری است .

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

کاربر گرامی هر چند سوال جنابعالی مبهم هست ولی بطور خلاصه میشه گفت که شما میتوانید به استناد مبایعه نامه خود و سایر مدار ک مربوطه الزام فروشنده به تنظیم سند و تحویل خودرو و تعویض پلاک را بخواهید.

یک وکیل

شوال شما بسیار مبهم است لطفا واضح تر سوال خود را مطرح بفرمایید

یک وکیل

با سلام خیر دادخواست الزتم به تنظیم سند رسمی منجر به مسدود کردن حساب نمی شود زیرا که اگر طرف اقدام به تنظیم سند رسمی به نفع شما نکند نماینده دادگاه در دفترخانه حضور می یابد و سند را به نام شما می زند و برای مسدود کردن حساب باید خواسته شما مشخص باشد و دادخواست بدهید که البته اگر با الزام به تنظیم سند رسمی از یک منشا باشند می توان در یک دادخواست هر دو خواسته را مطرح کرد.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند