مشاوره حقوقی رایگان - سند نزدن

سلام من یک ماشین رو خریدم با مبایعه نامه امضا خود طرف و سه تا شاهد با امضا و اثر انگشت کل مبلغ پرداخت کردم همه مدارک پیشمه طرف رفتش کانادا قرار شد بیاد سند و تعویض پلاک کنیم الان هشت گذشته اومده ایران برای یه مدت کوتاه تماس گرفتم برای سند زدن نمیاد منم الان تویه شهر دیگه هستم و چه راهی پیشنهاد میکنید اگر بره کانادا بازم میشه با راه حل اولتون اقدام کرد یا یه راه حل دیگه وجود داره ممنون

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
دادخواست الزام به فک پلاک و الزام به انتقال سند رسمی از طریق دادگاه

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

الزام به تنظیم سند بدهید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه حل وجود دارد
دادخواست الزام به فک پلاک علیه فروشنده و مالک اصلی طرح نمایید
با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید