مشاوره حقوقی رایگان - آیا می شود از کسی که خودرو شخصی را گرفته و صاحب خودرو کنارش بوده هنگام تصادف خسارت گرفت؟

سلام. دختر عمو من به اصرار زیاد از من خواست پشت ماشینم بشینه و کمی رانندگی کنه. بنده هم از روی ناچاری قبول کردم و کنارش نشستم که کمی بعد خودرو من به درخت زد و خسارت زیادی دید.در روز حادثه قبول کرد که مقصر هستش و خسارت خودرو میده ولی الان چند روزی گذشته که میگه من نزدم داره انکار میکنه من چطوری میتونم ازش شکایت کنم و خسارت ماشینم بگیرم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست تامین دلیل دهید تا میزان خسارات براورد شود.و اگر شاهدی دارید که ایشان تصادف کرده و پشت فرمان بوده برای دادخواست خسارات بیاورید . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر شاهد دارید می توانید شکایت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری را مطرح و سپس علیه وی دادخواست مناسب مطالبه خسارت را طرح نمایید و اگر شهودی دارید به دادگاه معرفی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با استناد به شهادت شهود طرح دعوا کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتواند با اثبات اگتقصیر او مطالبه خسارت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید با مدارک ثابت کنید مقصر ایشان بوده و دادخواست مطالبه خسارت دهید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در صورت اثبات بله. باید دلیل داشته باشد. دللایل از جمله شهادت شهود - پرینت پیامک ارسالی مبنی بر قبول این موضوع- اظهارت مطلعین وغیره