مشاوره حقوقی رایگان - کارت خودرو

سلام برج ده سال 1400 ضمن تویض پلاک درخواست صدور کارت خودرو کردم شماره پلاک جدید ... میباشد بگذشت نزدیک به شش ماه هنوز کارت خودروام نیامده از اداره پست پیگیرم جواب منفیه پلیس گویای راهور صمن استعلام میگه چاپ نشده این درحالیست که کارت خودروهای ثبت شده جهت صدور برج یک ودو سال 1401 در حال تحویل به مالکین است سر در گم موندم آیا راهور ناجا مسئول وپاسخگو نیست ؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام متاسفانه کارت خودرو دیگر صادر می شود این اتفاق برای بنده نیز افتاده و هنوز کارت خودرو برنده صادر نشده

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام احترام ، بعد از شش ماه صادر و ارسال خواهد شد به آدرسی که روی برگ سبز خودر درج شده ارسال میگردد.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام از طریق اداره پست و پلیس پیگیری نمابید