مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص کارت خودرو که هنوز تحویل پست نشده

سلام من در روز 20آذرماه ماشین که خریداری کردم در مرکز تعویض پلاک سند زدم ولی از اون تاریخ تا بحال هر چقدر به سایت مرسولات پستی مراجعه میکنم متاسفانه درج میکنه که هنوز کارت ماشین تحویل پست نشده بنده از چه طریق میتونم پیگیر موضوع باشم و بعلت شرایط کاریم مجبورم مدام بیرون شهر برم برای این منظور هم همیشه سند ماشین همراه دارم که این هم درست نیست لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید ضمنا از شهر کرمانشاه این پیام رو ارسال میکنم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق مرکز تعویض پلاک پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق مراجع تعویض پلاک پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به مرکز تعویض پلاک مراجعه نمایید و پیگیری کنید