مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک خودرو

سلام وقت به خیر
پارسال خودرویی رو فروختم که سندش رهن بود
قرار بود سند که آزاد شد تعویض پلاک و تنظیم سند انجام بشه اما خودرو دوباره فروخته شد و الان نمیدونم پلاکم دست کیه
سند و پلاک به نام منه
به خریدار اظهارنامه دادم و در صورت سند نزدن باید برم برای توقیف پلاک
سوالم اینه که برای توقیف پلاکی که به اسم خودمه باید به حساب دادگاه پول بریزم بابت خسارت احتمالی؟
شورای حل اختلاف میگن حداقل 10 درصد مبلغ خودرو رو باید به حساب دادگاه بریزم
سوال دیگه ام اینه که اگه پلاک رو توقیف نکنم و مشکلی برای ماشین و پلاکم پیش بیاد پای من گیره با وجود اینکه اظهارنامه هم دادم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تا زمانی که پلاک‌به نام‌شماست هر خلافی به نام شما ثبت میشود مگر اینکه خلافش را اثبات کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله هر خلافی به نام شما ثبت میشود از طریق پلیس راهور هم میتوانید اقدام کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سوال اول :از طریق راهنمایی و رانندگی اقدام کنید
سوال دوم:اگر قولنامه معتبر داشته باشید خیر

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام با مبایعه نامه به پلیس راهور مراجعه و پیگیری نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام هرخلافی که صورت بگیرد به نام شما ثبت میشود

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام خلافی بنام شما ثبت میشود

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

با سلام اگر مبایعه نامه تنظیم کردی وخودرو رو تحویل دادی برای شما مشکلی ایجاد نمیکنه

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
به مرکز راهنمایی رانندگی بروید و تقاضای توقیف پلاک نمایید.
بله هر اتفاقی که رخ دهد، مالک پلاک مسئول شناخته می شود مگر اینکه بتواند اثبات کند ماشین در اختیارش نبوده (که دردسر دارد).

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله درصورت درخواست دستور موقت خسارت احتمالی باید پرداخت گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله خسارت احتمالی را پرداخت کنید .
چنانچه تخلفی صورت بگیرد به نام شما ثبت می گردد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام از طریق پلیس راهور هم میتوانید اقدام کنید هر خلافی به نام شما ثبت میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست فک پلاک و دستور موقت بر عدم تردد خودرو را درخواست نمایید