مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک ماشین

سلام و دود
بنده 3سال میشه که یک کامیون دارم. دیشب پلیس راهور پلاک ماشینمو استعلام‌ گرفت گفت که حکم توقیف ماشینت از برج 2سال99صادر شده. من در تعجبم که چه مسئله ای پیش اومده که حکم توقیف ماشینم صادر شده. البته پلیس گفت از شورای حل اختلاف محل سکونتتونه.حالا سوال بنده از شما وکلای عزیز اینه که آیا به دلیل عدم پرداخت مالیات ماشین میتونه باشه؟و اینکه من 6سال پیش چکی به رسم امانت دست بنگاه داشتم که بعد از گذشت چند سال طرف گفت چکت کم شده و من هم دیگه پیگیری نکردم و یه مسئله دیگه که یک فقره چک 3میلیونی خانمم برگشت خورد که خودم پشت چکشو امضا کردم احتمال داره بخاطر اون باشه.ولی اگر چک باشه چرا جلوی حساب بانکی رو نبستن؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پلیس باید بگه از کدام مرجع و شعبه و گدام شهر

احسان سهرابی کاشانی

احسان سهرابی کاشانی :

استان :

سلام احتمال تمامی مواردی که فرمودید وجود دارد می بایستی به شوارای حل اختلافی که حکم توقیف زده مراجعه کنید . در صورت تمایل جهت مشاوره تلفنی با شماره 78351 و یا 09121001614 تماس بگیرید . با تشکر