مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک ماشین

سلام و عرض خسته نباشید
من دوسال پیش ماشینمو فروختم ولی چون ماشین قسطی خریده بودم فقط قولنامه دستی نوشتیم که هر 3 ماه یکبار اقساط ماشینو خریدار پرداخت کند
اما نه تنها پرداخت نمیکنه و حتی نمیاد دنبال سند ماشین هیچ مدارکی جز کارت ماشین دست خریدار نیست رفتم واسه شکایت گفتن باید برم پلیس راهور و ماشین و توقیف کنم اما اونجام گفتن فقط میتونم فک پلاک کنم اگه پلاکمو تحویل بدن میتونه بدون حضور من ماشینو آزاد کنه الان من چیکار باید بکنم
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

ليلا  حسنعلي زاده

ليلا حسنعلي زاده :

شما آیا برای فروش اقساطی ماشین حق فروش داشتین یانه ؟واینکه آیا فروش لیزینگی بوده

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام. راهور تنها خودرو را توقیف و به پارکینگ انتقال می دهد تا پلاک تعویض شود ولی در خصوص عدم انجام تعهدات در پرداخت اقساط از سوی خریدار ، با توجه به شرایط و توافقات قرارداد باید عمل شود

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
با توجه به اینکه سند منتقل نشده شما اگر دادخواست الزام به فک پلاک بدهید ایشون هم طرح دعوای تقابل مبنی بر تنظیم سند رو تقدیم دادگاه خواهد کرد
درخصوص عدم پرداخت اقساط بایستی قرارداد فی مابین مطالعه شود ممکن است بدلیل عدم پرداخت هر یک از اقساط حق فسخ برای شما پیش بینی شده باشد و یا انفساخ قرارداد که عرض کردم منوط به درج این شروط در قرارداد هست تحقق چنین حقی