مشاوره حقوقی رایگان - عدم تنظیم وکالت

سلام
من برای خرید ماشین از یکی از اشنایان که در نمایشگاه ماشین کار می کند پول را واریز کرده ام (به جز 5 میلیون از آن) و ایشان ماشین را بدون مدارک ان و بدون کارت سوخت و بیمه تحویلم داده ولی با وجود اینکه یک هفته از واریز پول می گذرد ایشان وکالت رو برای تعویض پلاک و گرفتن سند تنظیم نمی کند.
می خواستم ببینم چکار کنم و ایا اینکه می توانم با توجه به اینکه هنوز قراردادی بین ما تنظیم نشده ، پولم رو پس بگیرم و ماشین رو هم پس بدم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است با توجه به اینکه قرارداد ندارید دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام دادخواست حقفوقی مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دوستانه مشکل را حل و فصل کنید در غیر اینصورت به علت نداشتن قرارداد کار شما سخت میشود و باید اثبات کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر باید الزام فروشنده و متصدی نمایشگاه را بخواهید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام باید طرح دعوا نماید آن هم بصورت دادخواست حقوقی

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، دادخواست حقوقی پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید با توافق نسبت به اقاله و فسخ معامله اقدام نمایید