مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند رسمی

چند ماه پیش خودرویی از برادرم خریدم و مبلغ را پرداخت کردم و ایشان هم در دفترخانه برای انجام کارهای مربوط به تعویض پلاک، به بنده وکالت داد.
به تعویض پلاک مراجعه کردم و خودرو را به نام خودم ثبت کردم و پلاک زده شد.
مدتی است، علیرغم اصرار به تنظیم سند رسمی، ایشان همکاری نمیکند. باید چه کار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تعویض پلاک انجام شده و پلاک در حال حاضر به نام شما شده دیگر نیازی به تنظیم سند در دفترخانه نیست و تنظیم سند در دفترخانه فایده ای برای شما ندارد .
یه هر حال اگر قصد تنظیم سند دارید می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.
در حال حاضر طبق قانون صاحب پلاک مالک قانونی خودرو است و نیازی به تنظیم سند در دفترخانه نیست.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نیازی به تنظیم سند رسمی نیست در حال حاضر کسی مالک خودرو است که پلاک به نام وی باشد همین

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در حال حاضر طبق قانون صاحب پلاک مالک قانونی خودرو است و نیازی به تنظیم سند در دفترخانه نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است دیگر نیازی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام همان نقل و انتقالی که شما انجام داده‌اید سند شما می باشد دیگر نیاز به تنظیم سند رسمی باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر پلاک خودرو و برگ سبز به اسم شما باشد ، شما مالک
خودرو محسوب میشوید و دیگر نیاز به انتقال سند رسمی در دفترخانه نمیباشد

ولی شما میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را به طرفیت فروشنده اقامه نمایید