مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام. یه خانومی از من شکایت کرد یه خط بی نامو نشون قبلا بهم داد بود ازم گرفته تو گوشیم بود الان برای خودش پیام توهین امیز فرستاده و رفته از خط شکایت کرد اون خط بزن تو گوشی من بود قبلا برای من مشکل میخوره

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
صاحب سیم کارت مسؤل است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مسئولیت با صاحب خط می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثابت بشه خط در اختیار شما بوده باید پاسخگو باشید.

یک وکیل :

با سلام
درصورتیکه ثابت شود سیم کار در اختیار شما بوده است امکان دارد .

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام ب صرف یک اتهام کسی مجرم نمیشود باید ثابت شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ثابت شود که توسط شما ارسال شده بله

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نمایدصاحب سیم کارت مسؤل است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر حقوقی قابل بررسی می باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام بایستی اثبات نمایید خط در اختیار شما نبوده و ایشان آنرا تملک نموده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید موضوع بررسی شود اظهارات طرفین رو شنید رسیدگی شود و در نهایت نتیجه و رای صادر شود