مشاوره حقوقی رایگان - اتهام توهین پیامکی

دکتر دندان از روی روکش سوراخ کرد بعد گفت عفونت دارد و بعد که عفونت برطرف شد بیا درست کنم پول کامل عصب کشی از من گرفت و بعد که به منشی پیام دادم بیام دکتر میگفت من‌ عصب کشی کردم به او پیام دادم که دکتر رو رسوا میکنم که کار انجام نداده است و پول گرفته رفته مطبش من رو با بی احترامی و فحش و توهین به خودم واجدادم بیرون کرد و سپس رفته با پیامک شکایت کرده که به من توهین کرده لطفا راهنمایی کنید من چی کار کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه شکوائیه توسط شما وجود خواهد داشت
شما باید دلایل خود را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
شما نیز می‌توانید طرح شکایت نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

سید علیرضا فاطمی

جناب آقای سید علیرضا فاطمی :

سلام
اگر رفتار ارتکابی شما صرفا در همین حد که گفتین بوده باشد، به احتمال بیشتر پرونده راه به جایی نمیبرد و شما تبرئه می شوید. توصیه می شود در مواعد مقرر که با ابلاغ مرجع قضایی تعیین می شود حاضر شده و دفاع نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نیز می توانید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید