مشاوره حقوقی رایگان - سند رهن دادن بابت پول سودی از نمایشگاه

با سلام. پسرم 3ماه قبل خودرو خودشو در قبال 50 میلیون پول سودی از نمایشگاه در رهن اونا گذاشته و بعد از سه ماه متوجه شدم در قبال 250 میلیون سند رهنی گذاشته در اختیارشون
وماشین رو طبق اجراییه صادره از ثبت حکم توقیفش رو‌ گرفته اون نمایشگاهی، سوال اینجاست که بیش 50 میلیون فیش واریزی مشخص فرض معلومه الان و کاملا شاهدین اونجا هستن که بخاطر 50 تومن بوده ایا میشه شکایت کیفری و حقوقی در خصوص این مسئله انجام داد، البته اظهارنامه برایش فرستادیم ممنون میشم راهکار بفرمایید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید ولی ممکن است که پسر شما نیز به عنوان ربا گیرنده مجازات شود.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام میتوانید شکایت کنید برای پسرتان میتوانید از شرایط قانونی استفاده نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اجراییه صحيح نیست باید دعوای ابطال اجراییه مطرح شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانند اقدام کند ولی ممکن است با توجه به موارد ربا در نظر گرفته شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چنین معاملاتی ربوی هستند و هر دو مجازات دارند .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام به موجب ماده 595 قانون مجازات اسلامی، چنانچه شرط شود پول یا کالا با شرط اضافه به قرض‌دهنده بازگردانده شود، این عمل ربا بوده و ربا‌دهنده، رباگیرنده و واسطه به حبس، جزای نقدی، رد مال اضافی و ... محکوم می‌گردند.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام، معاملاتی ربوی هستند و هر دو مجازات دارند .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب می توانید شکایت خود را به ثبت برسانید