مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با عرض سلام و خسته نباشید . یه سوالی خدمتتون داشتم بنده سال 98 به یکی پول دادم گفته تجارت می کنم ولی الان دروغ گفته ، یک ساله میگم پولمو بده بهم نمیده ، آیا شکایت کنم این سود و ربا به حساب میاد ؟ لطفا جواب بدین ممنونم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام درخواست استرداد اصل پول ایرادی ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد مصاحبه داشته باشید ربا حساب نمیشه.
اصل پول در هر صورت قابل مطالبه است

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

بسته به قرارداد فی مابین شما دارد ک ربا یا غیر ربا محسوب شود. در هر صورت جهت دریافت اصل پول خود دادخواست مطالبه وجه تنظیم و ثبت کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا باید شراکت را ثابت کنید تا اصل و احیانا سورا مطالبه کنید در غیر اینصورت فقط مطالبه اصل پول ممکن است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر مطلقا و عقد مضاربه می باشد ربا شرایطی دارد که باید محقق بشود
شما دادخواست مطالبه وجه و سود شراکت و خسارت تاخیر تادیه را مطرح نمایید و
جهت مشاوره تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر قرارداد مصاحبه داشته باشید ربا حساب نمیشه. اصل پول در هر صورت قابل مطالبه است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع شما عقد مضاربه است می توانید با تقدیم دادخواست حقوقی و جه و سود مضاربه را درخواست نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر صرف سود و نه زیان توافق شده باشد ربا است. دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست مطالبه وجه و تاخیر تادیه را مطرح نمایید مضاربه محسوب می گردد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با توجه به اینکه بابت تجارت داده اید ربا نیست. عقد مضاربه است. مضاربه عقدی است که یک نفر سرمایه می دهد با قید اینکه طرف مقابل با آن تجارت کند و در سود شریک باشند.
ولذا می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.