مشاوره حقوقی رایگان - قطع اب یا گاز به دلیل عدم پرداخت شارژ ماهیانه

با سلام. بنده ساکن یک مجتمع مسکونی هستم شارژ ماهیانه دو ماه عقب افتاده که تا دهم هر برج مهلت پرداختش هست. مدام از طرف هیئت مدیره مجتمع تماس میگیرن یا نامه جلوی در خونه ام میذارن که تا 12 شب اب یا گاز واحد من رو قطع میکنند در صورتی که بهشون توضیح دادم به علت مشکل مالی تا 9 الی 10 برج پرداخت خواهم کرد. سوالم این است که ایا حق این کار رو دارند؟ ایا اگر اب واحد من رو قطع کردند میتونم با پلیس تماس بگیرم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ابلاغ در شعبه شد در حاضر شوید وقت نظارت مربوط به شعبه هست