مشاوره حقوقی رایگان - اجرای سفته

با سلام
4 سال پیش جهت ضمانت یکی از همکاران چک صادر کردم، در این حین مشکلات خانوادگی برای وی پیش آمد و متواری شد،
در ازای چک سفته از ایشان دریافت کردم
دریافت کننده چک از من شکایت کرد و پس از یک سال دادگاه مبلغ چک را بنده پاس کردم.
سفته ها فقط امضا و اثر انگشت و نام همکار متواری دارند، یعنی تاریخ صدور و تاریخ سررسید قید نشده. حالا پس از این مدت از محل سکونت وی در یکی از روستاهای شمال کشور مطلع شده ام، آیا سفته ها با این شرایط شامل شرایط سند تجاری هستند یا عادی؟
و اینکه میتوانم ادعای تاخیر تادیه بنمایم؟
با تشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر ظرف ده روز از تاریخ سررسید سفته که خودتان درجمی کنید سفته را واخواست کنید مشمول اسناد تجاری می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در مهلت قانونی واخواست بشه تجاری محسوب می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای اینکه بتوانید از از محسنات سخته استفاده نمایید و ظرف مهلت مقرر واخواست نمایید تا سند تجاری محسوب گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر از تاریخ سر رسید سفته ظرف ده روز ان را واخواست کنید سند تجاری محسوب و قابل دریافت تاخیر تادیه است . در غیر این صورت سند عادی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه دارنده به تکالیف قانونی خویش عمل نکرده، تجاری نیست

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام باید در مهلت مقرر قانونی سفته واخواست شود تا مشمول شرایط قانون تجارت کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر از تاریخ سر رسید سفته ظرف ده روز ان را واخواست کنید سند تجاری محسوب و قابل دریافت تاخیر تادیه است . در غیر این صورت سند عادی است

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

سند عادی است.
خسارت تاخیر از تاریخ مطالبه ، محاسبه می شود.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

ظرف مهلت مقرر واخواست نمایید تا سند تجاری محسوب گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پس از واخواست آثار تجاری پیدا می‌کنند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از تاریخ ظرف 10 روز واخواست نمایید تا مشمول اسناد تجاری گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شما می توانید تاریخ سررسید در سفته را عندالمطالبه قید کنید .

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

از تاریح سررسید ده روزه واخواست کنید