مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام ، بنده برای مشغول شدن به کار دو فقره سفته و دو اصل مدرک تحصیلی تحویل کارفرما دادم که در متن قرارداد به این صورت درج شده که نامبرده جهت حسن انجام کار دو فقره سفته سفید امضاء شده و اصل مدارک تحصیلی در نزد شرکت میباشد . حال که بنده یکسال هست که از کار جدا شدم بعد از ده روز از ترک کار اظهارنامه ارسال کردم که مدارک بنده رو تحویل دهد. بعد یکسال که محقق نشده شکایت مبنی خیانت بر امانت کردم که در جلسه دادسرا خود کارفرما اعلام فرمودن که مدارک رو تحویل گرفتیم ولی بعدا پس دادیم بدون دلیل موثق که ثابت بشه مدارک رو بهم تحویل داده . فقط اشاره کرده که منشی شرکت شاهد قضیه هستش . حال دادسرا رای منع تعقیب دادن مبنی بر اثبات نشدن موضوع .وهمچنین جهت پس گرفتن مدارک باید از دادگاه حقوقی اقدام شود . آیا یکسال مدارک بنده رو تحویل ندادن خیانت در امانت محسوب نمیشه؟ ممنونم

پاسخ ها :

محسن محمدی فارسانی

جناب آقای محسن محمدی فارسانی :

بله خیانت در امانت محسوب می گردد. لیکن شما باید آن را ثابت نمایید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

خیانت در امانت محسوب می گردد آنرا ثابت نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بتوانید خیانت در امانت را ثابت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضی دارید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید.
می توانید دادخواست استرداد بدهید