مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام . یکسال و نیم قبل در شرکتی مشغول کار بودم . و بعد از گذشت 7 ماه که مشغول بودم اخراجم کردن و کارفرمای مذکور مطابق قوانین کار رفتار نمیکرد و بنده طرح دعوی در اداره کار نمودم و ایشان محکوم شدند و اجراییه از دادگاه صادر شد حالا ایشان در بدو ورود استخدام کپی مدارک و سفته بابت ضمانت که خواهرم امضا کرده بود را پس و عودت نمیدهند و به جهت غرض ورزی به خواهرم تماس گرفته اند و تهدید کردند حالا ما با این فرد خاطی چه کنیم با توجه به اینکه جهت استرداد حقوق ضایع شده بنده به تازگی از اجرای احکام حکم صادر و اجرا شده است . ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست استرداد لاشه سفته ضمانتی را مطرح نمایید و ..