مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

باسلام خانوم 30 ساله هستم که 4ساله ازدواج کردم با همسرم اصلا تفاهم ندارم تا کوچیکترین ابراز ناراحتی میکنم الکی خودشو به مریضی میزنه تا من کوتاه بیام. تمامی دارایی و اموال رو خودم خریدم خونه ماشین و حتا حلقه ازدواجمو. ولی ادعا داره که اون پول داده هرچند برای وسیله های خونه پول داده ولی برای خونه و اینا نه. خونه و ماشین هم به نام خودم هست.شغل داره ولی اختلاف طبقاتی داشتیم باهم برا همین من خودم تهیه کردم. ولی برای اینکه ابرو اون حفظ شه نگفتم به کسی . الان میخام طلاق بگیرم ولی همیشه توی حرفاش منو تهدید میکنه اگر زندگی از هم بپاشه تک تک اعضای خانواده تو میکشم خودتم میکشم (این تهدیدا توی صحبتای مسالمت امیزه نه دعوا) منم از ترسم که اسیبی به کسی نزنه اقدامی نکردم و به اجبار دارم زندگی میکنم و به روی خودم نمیارم که ناراحتم ولی واقعا دارم عذاب میکشم. مهریه هم نمیخام فقط طلاق میخام. و تنها چیزی که براش مهمه اینه اگه میخام برم باید خونه و ماشینو بهش بدم ولی من یه خانم نمیتونم خونه رو به اون بدم اواره کوچه و خیابون بشم. هیچ چیزی هم ندارم که علیه اش استفاده کنم فقط اخلاقو رفتارش منو عذاب میده اینکه سعی برای بهبود زندگی نمیکنه اینکه خرج و مخارج رو دوش منه خستم کرده. اینکه حتا نمیتونم از شرایطم ابراز ناراحتی کنم چون آقا مریض میشه یهو و منو مقصر حال بدش میکنه.چجوری اقدام کنم که بتونم طلاق بگیرم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید عسر و حرج خود را ثابت کنید و برای اثبات آن با توجه به وضعیت شما وکلا راه مناسب را می‌توانند ارایه کنند

محسن محمدی فارسانی

جناب آقای محسن محمدی فارسانی :

شکایت تهدید را بکنید.درخواست عسر و حرج را بدهید یا طلاق توافقی بگیرید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام باید عسروحرج خود را اثبات نمایید یا توافقی طلاق بگیرید بهتر است وکیل بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید منزل مشترک را ترک کنید و در صورتی که اقدامی کرد که یا تهدید کرد می توانید با عنوان تهدید جانی شکایت کنید،
در صورت شکایت به خاطر ترس از مجازات و طلاق معمولا اینجور اشخاصی اقدامی انجام نمی دهند.