مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام زنی سی و هشت ساله هستم مدت سیزده سال که همسرم معتاد شدید به هروئین وشیشه دارد به تازگی دچار توهم میشود ومن وپسر سیزده ساله مان را مورد آزار و اذیت قرار میدهد وبه من وفرزندم تهمت بد میزند از من وفرزندم در خانه مخفیانه فیلم میگیرد وما رو تهدید می کنه رفتم دفترخونه و دادخواست طلاق دادم ولی میگه نمیتونی ثابت کنی برای اثبات حرفام چی کار باید بکنم هنوز جلسه دادگاه تشکیل نشده.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست طلاق بدهید و دادگاه می تواند جهت انجام آزمایش و... موضوع را به پزشکی قانونی ارجاع بدهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همسرتون ارجاع داده میشه به پزشکی قانونی و اعتیادشون مشخص میشود از شهادت شهود هم استفاده کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که ماندن در زیر یک سقف برایتان خطر جانی یا روانی دارد هرچه سریع‌تر محل زندگی با ایشان را سوا نموده و مطالبه حقوق مالیتان را نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
آنچه در سوال آمده اگر اثبات شود برای زوجه حق طلاق ایجاد میکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای صدور حکم طلاق باید عسر و جرج شما از بابت مصرف مواد مخدر توسط زوج اثبات گردد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامبا اثبات دلایل و مستندات اقدام نمایید

یا جدا از شکایت طلاق شکایت دیگری مطرح کنید

رضا میرعرب

جناب آقای رضا میرعرب :

دادخواست طلاق مطرح کنید
دادگاه بر مبنای دلایل شما به کارشناس ارجاع خواهد داد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است تماس بگیرید توضیحات مفصل است و تایپ کردن مشکل

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

طلاق به درخواست زوجه از طریق دفاتر خدمات قضایی

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام می توانید دادخواست طلاق بدهید و ایشان را ارجاع بدهند پزشکی قانونی تا اعتیادش مشخص شود