مشاوره حقوقی رایگان - اقدام جهت جدایی

11سال ازدواج کردم 1پسر10ساله دارم,همسرم هر وقت دوست داره کار میکنه،ماهیانه به من هیچ هزینه ای پرداخت نمیکنه،من باید خودم کار کنم و هزینه های شخصی (خرید لباس،لوازم آرایش،وسایل شخصی ...) تامین کنم،حتی بخشی از اقساط رو گردن من انداختن،الان که مدتیه بیکارم بازم به من هزینه ای پرداخت نمیکننه و مدام میگه ندارم...بددهن،تهمت میزنم جلوی بچه با قید نام اشخاص با لحن فلانی شوهرته فحاشی میکنه،با رفتار و زبانش منو آزار میده،مدتیه به حجاب من گیرداده ومجبورم کرده چادر نپوشم،چون همیشه نگران آینده پسرم بودم تحملش میکردم و چای مدتیه بدتر شده،نه می‌دونم کجا میره،کی می‌ره کی میاد،تلفنای مشکوک داره ،میخوام درخواست طلاق بدم ولی نمی‌دونم چطوری و از کجا شروع کنم؟و اینکه تکلیف حضانت بچه چی میشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دادخواست بدهید و نفقه خود را مطالبه کنید اگر نفقه شما را طبق حکم شورا پرداخت نکرد می توانید دادخواست طلاق بدهید.
مهریه خود را نیز مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای اقامه دعوای طلاق توسط زوجه ، زوجه باید دلیل داشته باشد و عسر و حرج زوجه اثبات گردد